Branche RI&E

Koppeling naar de branche RI&E

U heeft nog geen RI&E
Maak gebruik van de branche RI&E. Om gebruik te kunnen maken van de branche RI&E AGF heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u aanvragen via https://www.humatix.nl/rie/agf/aanvragen.html. Na ontvangst van de inlog gegevens kunt u de branche RI&E AGF starten op www.humatix.nl/rie/agf.

U maakt gebruik van de branche RI&E AGF
De Arbocatalogus van het AGF Groothandelsfonds is zo opgezet dat u met de uitkomsten van de branche RI&E AGF snel en efficiënt oplossingen en maatregelen kunt vinden. U kunt u in de Arbocatalogus via de functie ‘trefwoorden’ oplossingen vinden. U kunt daarnaast zoeken op soort risico, soort bedrijf en soort informatie. Bij het maken van de Arbocatalogus is hier rekening mee gehouden door te kiezen voor dezelfde bewoordingen. Het Plan van Aanpak kunt u het beste direct via vanuit de branche RI&E AGF maken, dit kunt u vinden onder de tab ‘Rapporten’ in de branche RI&E.

U maakt gebruik van een andere RI&E
Uw branche organisatie Frugi Venta hanteert als vuistregel dat uw RI&E tenminste eenmaal per vier jaar volledig geactualiseerd wordt omdat de situatie in de markt, technologische vooruitgang en medische inzichten continue in beweging zijn. Deze veranderingen hebben veelal invloed op de arbeidsomstandigheden. Als u een RI&E opnieuw gaat maken en u gebruikt de AGF branche RI&E nog niet, dan raden wij u aan over te stappen. Als u met een andere RI&E werkt kunt u de Arbocatalogus als volgt gebruiken: De Arbocatalogus van het AGF Groothandelsfonds is zo opgezet dat u met de uitkomsten van een RI&E snel en efficiënt oplossingen en maatregelen kunt vinden. U kunt u in de Arbocatalogus met de functie ‘trefwoorden’ oplossingen vinden. U kunt daarnaast zoeken op soort risico, soort bedrijf en soort informatie. De Arbocatalogus biedt u daarnaast een uitgelezen mogelijkheid om uw Plan van Aanpak vorm te geven. Onder Tools > Plan van Aanpak vindt u een hulpmiddel om hiermee aan de slag te gaan.